20 years in Albania, Rogner Hotel Tirana will Reward its Clients in an Unique Way

By Rudina Hoxha

The directors of Rogner Hotel Tirana, the nice German couple which is successfully managing this hotel for some years now, have revealed in an exclusive interview for “Follow Business” Magazine how the Hotel has planned to reward its most loyal clients and its prospective ones on its jubilee celebration.

They confirm that 2016 will bring a new era for the prestigious hotel, located at the center of Tirana.

Continue reading 20 years in Albania, Rogner Hotel Tirana will Reward its Clients in an Unique Way

Robert Rogner: “Hoteli është themeli i jetës sime”

Në 20 vjetorin e “Shtëpisë Austriako-Shqiptare”, – Rogner Hotel Tirana – biznesmeni më i spikatur Austriak, Robert Rogner, na çon mbrapa në ditët e para kur ai vuri zemrën si themel për ndërtimin e hotelit te parë me 5 yje në Tiranë sipas standarteve ndërkombëtare.
Vendosmëria e tij dhe sakrificat për ta parë këtë Hotel të ngritur në Shqipëri, megjithëse ky vend po kalonte një nga periudhat më të vështira të historisë së tij, tregon edhe njëherë kurajon e një biznesmeni të vërtetë, i cili e dashuron Shqipërinë, siç është Z. Rogner.

Continue reading Robert Rogner: “Hoteli është themeli i jetës sime”