Baybars Altuntas: “Një sipërmarrës premtues duhet të ketë sy, veshë dhe nuhatje të “zgjuar”

Baybars Altuntas është një sipërmarrës ndërkombëtar, një shkrimtar librat e të cilit janë më të shiturit, një investitor ëngjëll, një kolumnist dhe President i Shoqatës së Biznesmenëve ëngjëj të Turqisë. Lista e pozicioneve që ai mbart është e pafundme. Në prag të pjesëmarrjes së tij në Startup Grind Tirana, më 26 maj, si i ftuari special ku do të flasë për investimet ëngjëj por jo vetëm, Business Magazine po publikon një intervistë ekskluzive me Z. Altuntas.

Continue reading Baybars Altuntas: “Një sipërmarrës premtues duhet të ketë sy, veshë dhe nuhatje të “zgjuar”