Modéer: Ndoshta reformat po ecin me atë ritëm që i nevojiten Shqipërisë

Sekretarja e Shtetit për Zhvillim dhe Bashkëpunim Ndërkombëtar, Ulrika Modéer, e cila zhvilloi një vizitë dyditore në Shqipëri (2- 3 shkurt) deklaroi se reformat po ecin mirë në Shqipëri dhe se mjaft aktorë po kujdesen që këto reforma të zbatohen si duhen. “Mendoj se ka shumë gjëra të mira që po ndodhin në këtë vend, ndërsa shumë aktorë po kujdesen që ky proces të eci përpara dhe që unë besoj se po ecën, tha Modéer në një intervistë ekskluzive mbas lancimit të Aleancës së Grave Këshilltare të Bashkisë Tiranë, ditën e mërkurë ku ajo mbajti një fjalë përshëndetëse. Continue reading Modéer: Ndoshta reformat po ecin me atë ritëm që i nevojiten Shqipërisë

Shop in Albania: Tirana Ring Center

New international brands, proximity to Tirana city center, top-quality services and a high dose of innovation make Tirana Ring Center stand out.

Michel Brule, the Administrator of the newest trade center – Tirana Ring Center – to be inaugurated by the end of 2014, highlights in the following interview the top priorities of this prestigious project and why people must see it.

Continue reading Shop in Albania: Tirana Ring Center

A Wine That Turns Every Glass into a Statement

“I am not tasting a glass of wine but a part of your spirit,”– Portuguese poet, Di Brito.

“A fabulous wine from a magnificent city,” – Norbert Lammert, President of the German Bundestag.

“An oasis of civilization,” Albanian writer, Ismail Kadare.

“A perfect taste,” former Italian Premier, Romano Prodi.

All these quotes, coming from the best sensations of these personalities, go to “Çobo” wine originated from the 2400-year museum city of Berat, southwest of Albania. The latter has a name in Albania when it comes to winery, agro-business and gastronomy in general.

Continue reading A Wine That Turns Every Glass into a Statement