RUDINA HOXHA: SUKSESI VJEN PAS 10 DËSHTIMEVE

14.Rudina-Hoxha

Rudinën e intervistojmë për të na dhënë një shembull se si duhet të duket gazetaria. Ajo thotë se zhvillimi në gazetari varret nga zhvillimi i vendit. Shumë intervistë praktike që do të ju ofrojë informacion për profesionin dhe misionin e gazetarit! Lexojeni dhe shpërndajeni këtë intervistë për të motivuar edhe të tjerët!

Continue reading RUDINA HOXHA: SUKSESI VJEN PAS 10 DËSHTIMEVE