Ambasadorja e BE-se: E verteta kontribuon ne ndryshim

Romana-Vlahutin-1-640x484

Në këtë fundvit, Ambasadorja e Bashkimit Europian në Shqipëri, Romana Vlahutin, preferoi një intervistë ku të fliste për ato çka u përmbushën këtë vit dhe se ku do të përqendrohen forcat për vitin në vazhdim. Por nuk harruam të flisnim pak edhe për jetën e saj të përditshme. Midis të tjerash, Vlahutin komentoi edhe zhvillimin më të fundit, miratimin e të ashtuquajturit ligj për dekriminalizimin. “Është një zhvillim shumë i mirëpritur për Shqipërinë dhe qytetarët e saj dhe ne e përgëzojmë mënyrën bashkëpunuese me të cilën u arrit”, thekson Ambasadorja.

Continue reading Ambasadorja e BE-se: E verteta kontribuon ne ndryshim